Što raditi?

Svjetleći divovi, Pula

ZNAMENITOSTI Hrvatska, ISTRA, Pula
arrow
Prosječna ocjena
Nema ocjena

Video

arrow

Detalji

          Svjetleći divovi naziv je projekta kojim su prvi puta u svijetu osvijetljene dizalice brodogradilišta koje radi. Svjetski poznati dizajner rasvjete Dean Skira, uz pomoć sponzora i radnika brodogradilišta “Uljanik”, osvijetlio je dizalice ovog brodogradilišta koje su prepoznatljivi simbol Pule. “Svjetleći divovi” imaju sofisticiran sustav daljinskog upravljanja svjetlima i scenografijom, a mogu biti osvijetljeni s 16 tisuća kombinacija različitih boja.

Za posebne prigodne datume i programe bit će posebno programirane i svijetlit će po drukčijem režimu. Tijekom održavanja Svjetskog prvenstva u nogometu i u sklopu proslave velike pobjede hrvatske nogometne reprezentacije nad Španjolskom Svjetleći divovi zasjali su u hrvatskim navijačkim bojama. Istog su ljeta dobili svoju novu memorijalnu funkciju prilikom obilježavanja Dana Pobjede i domovinske zahvalnosti 5. kolovoza kada su sve dizalice zasjale u nacionalnim bojama Republike Hrvatske. Svjetleći divovi nastavili su sada već tradiciju obilježavanja nacionalnih blagdana i posebnih državnih godišnjica.

U prekrasnom spektaklu Puljani i njihovi gosti mogu uživati svaku večer od kada padne mrak do 22 h a po ljeti   do ponoći.


Oznake


Galerija

COM_JOMHOLIDAY_TAB_FEATURES

Reviews Summary

chart
Currently there are no reviews.

Write a Review

Vrijednost za novac
Položaj
Sadržaji
Čistoća
Osoblje
Svima
Stariji putnici
Mladi putnici
Obitelj s malom dijecom
I accept the Terms and Conditions

Sadržaji

Kontakt Svjetleći divovi, Pula

O nama

 
CroVista je portal koji se trudi predstaviti i približiti što više sadržaje koje nudi hrvatski turizam potencijalnim posjetiteljima.

Photeo stream

    Oglašavajte!

    Oglašavajte svoju turističku ponudu na našem portalu CroVista.com


    Follow as!

    gtag('config', 'UA-66295690-1');