Tučepi

         Tučepi su poznato turističko odredište srednje Dalmacije smiješteno  u podnožju planine Biokovo na Makarskoj rivijeri. Sa svojim jedinstvenim položajem, Tučepi nudi brojne mogućnosti kako kvalitetno provesti odmor.

        Tučepi svojim gostima nudi bogate gastronomske užitke u svojim hotelima, restoranima i vinskim podrumima. Oni koji su zainteresirani za aktivni odmor mogu odabrati  razne vodene sportove ili neke druge sportske sadržaje. Blizina Biokova pravi je luksuz za planinare i za sve one koji vole šetati u prirodi.

Otok Zlarin

         Zlarin je mali otok u neposrednoj blizini grada Šibenika.  U zimskim mjesecima ima jedva 270 stanovnika da bi se ljeti taj broj povećao i do 3.000 stanovnika. Administrativno pripada Šibensko-kninskoj županije.
Najviša mu je točka brdo Klepac (169 m) sa kojeg se pruža nezaboravan pogled. Tijekom sunčanih dana, sa vrha možete vidjeti planinu Velebit, a u daljini vulkanski otok Jabuku.

Varaždinske Toplice

        Na sjeveroistočnom rubu Hrvatskog zagorja, u zelenom okružju pitomih brežuljaka prošaranih livadama, vinogradima, voćnjacima i šumama, tik iznad doline riječice Bednje, smještene su Varaždinske Toplice.

Prirodni dar – izdašan izvor termalne vode – odredio je gradu položaj, dao mu ime i uvjetovao kontinuitet obitavanja i lječenja ljudi kroz sve kulturne epohe, od doba rimskog carstva kada im Rimljani nadjenuše ime Aqua Iasae, do današnjih dana u kojima ponovno oživljava  duh mondenog lječilišta, suvremena termalna rivijera.

Prigradica - Korčula

        Prigradica je malo ribarsko mjesto smješteno na sjeverozapadnoj obali otoka Korčule, okruženo vinogradima i maslenicima.  Udaljeno 4 km od Blata, 12 km od mjesta Vela Luka te 45 km od grada Korčule.  Jedno je  od najranije naseljenih mjesta na otoku, uvala koja je okružena brojnim vinogradima i maslinicima, nastala je kao izvozna luka cijenjenog domaćeg vina i maslinovog ulja iz obližnjeg mjesta Blato.

Blato, Korčula

Blato         Blato je gradić u središtu otoka Korčule. Svojim posjetiteljima nudi mnoštvo sadržaja i usluga u samom mjestu i smještaj u brojnim apartmanima u okolnim uvalama koje se sa sjeverne i južne strane otoka protežu u dužini od 40 km.  U Blatu ćete naći sve potrebne sadržaje: od supermarketa, sportskih terena, opremljenog Doma zdravlja, brojnih specijaliziranih prodavaonica do restorana, pošte i bankomata.

Više članaka ...

 • 1
 • 2
 • 3
 • O nama

   
  CroVista je portal koji se trudi predstaviti i približiti što više sadržaje koje nudi hrvatski turizam potencijalnim posjetiteljima.

  Photeo stream

   Oglašavajte!

   Oglašavajte svoju turističku ponudu na našem portalu CroVista.com


   Follow as!

   gtag('config', 'UA-66295690-1');