Plaže

Banje, Dubrovnik

     Banje su najpoznatija dubrovačka plaža. Smještena je svega dva minuta hoda od starog grada na koji se pruža predivan pogled, baš kao i na otok Lokrum. To je pješčano-šljunčana plaža, pa tako na njoj možete igrati odbojku na pijesku, ali i autentičnu hrvatsku igru picigin, koja je zaštićena kao nematerijalno kulturno dobro.

Plaža hotela Maestral, Novigrad

Plaža je smještena u turističkoj zoni uz hotel Maestral i udaljen kilometar od centra Novigrada. Do plaže možete stići uređenom  asfaltiranom stazom. 

Uživati možete na šljunčanoj plaži s popločenim dijelovima i blagim ulazom u more kojoj je, radi njene uređenosti i opremljenosti, čistoće mora i kvalitete usluga, dodijeljeno međunarodno priznanje "Plava zastava".  Za Vašu sigurnost brine se spasilačka služba koja motri plivače tijekom cijelog dana.

Plaža Gortanova Uvala, Pula

Plaža u Gortanovoj uvali je šljunčana,  prilaz moru se lagano spušta u more tako da je plaža pogodna za obitelji sa malom djecom. U neposrednoj blizini plaže se nalazi gusta borova šuma koja osigurava duboku hladovinu. Odmah po završetku šljunčanog dijela plaže je stjenovit dio koji je idealan za ljubitelje skokova u more. 

Plaža Valkane, Pula

       Plaža Valkane  smještena je u uvali Zelenika i smatra se pulskom gradskom plažom. Jedan dio plaže je prilagođena za osobe sa invaliditetom, te je u tu svrhu napravljena rampa i prikladan ulaz u more a postavljen je i lift za spuštanje u more. Uređene su i kabine za presvlačenje te sanitarni čvor.

Plaža Alba Chiara, Medulin

Šljunčana plaža Alba Chiara, smjestila se u nastavku dviju popularnih medulinskih plaža – Bijece i Belvedere. Lijepo je uređena, a na plaži je moguće iznajmiti ležaljke, ali i kanue, pedaline, jet-ski te bicikle. Oni koji požele osvježenje i izvan mora mogu kupiti osvježavajuća pića i sladolede.

  • 1
  • 2
  • 3
  • O nama

     
    CroVista je portal koji se trudi predstaviti i približiti što više sadržaje koje nudi hrvatski turizam potencijalnim posjetiteljima.

    Oglašavajte!

    Oglašavajte svoju turističku ponudu na našem portalu CroVista.com


    Follow as!

    gtag('config', 'UA-66295690-1');