Plaža Gortanova Uvala, Pula

Opširnije:Plaža Gortanova Uvala, PulaPlaža u Gortanovoj uvali je šljunčana,  prilaz moru se lagano spušta u more tako da je plaža pogodna za obitelji sa malom djecom. U neposrednoj blizini plaže se nalazi gusta borova šuma koja osigurava duboku hladovinu. Odmah po završetku šljunčanog dijela plaže je stjenovit dio koji je idealan za ljubitelje skokova u more. 

Plaža Valkane, Pula

Opširnije:Plaža Valkane, Pula        Plaža Valkane  smještena je u uvali Zelenika i smatra se pulskom gradskom plažom. Jedan dio plaže je prilagođena za osobe sa invaliditetom, te je u tu svrhu napravljena rampa i prikladan ulaz u more a postavljen je i lift za spuštanje u more. Uređene su i kabine za presvlačenje te sanitarni čvor.

Plaža Alba Chiara, Medulin

Opširnije:Plaža Alba Chiara, MedulinŠljunčana plaža Alba Chiara, smjestila se u nastavku dviju popularnih medulinskih plaža – Bijece i Belvedere. Lijepo je uređena, a na plaži je moguće iznajmiti ležaljke, ali i kanue, pedaline, jet-ski te bicikle. Oni koji požele osvježenje i izvan mora mogu kupiti osvježavajuća pića i sladolede.

Plaža Belvedere, Medulin

Opširnije:Plaža Belvedere, MedulinBelvedere je moderno uređena plaža koja se proteže na preko 1.000 četvornih metara. Opremljena je tuševima, ima stepenice za ulaz u more, besplatni "wi-fi" pristup internetu i spasioca na plaži.

Plaža Bijeca, Medulin

Opširnije:Plaža Bijeca, Medulin      Bijeca je najpoznatija među medulinskim plažama  koja se nalazi u samom naselju Medulin. Kilometar duga pješčana plaža sa blagim ulazom u more i brojnim popratnim sadržajima idealno je mjesto za cjelodnevni odmor i zabavu čitave obitelji.

 

 

 

 

 • 1
 • 2
 • 3
 • O nama

  crovista_web.png 
  CroVista je portal koji se trudi predstaviti i približiti što više sadržaje koje nudi hrvatski turizam potencijalnim posjetiteljima.

  Follow Us

  Your business Save yourself the mad rush of securing identical usernames across every social media network. On Facebook and Twitter, our RSS feeds and email newsletters.