Smještaj

Vila Magnolija starstarstar

Vila Hrvatska, ISTRA, Pula Pula, Škatar, Novaki 30
arrow
Prosječna ocjena
Nema ocjena

Video

arrow
Minimum stay (nights): 7

Detalji

Ova novouređena kuća za odmor nalazi se u malom mjestu Škatari blizu Pule. Moderno opremljeni interijeri prate standarde današnjeg načina življenja. Kuća ima tri spavaće sobe i idealna je za ugodan boravak veće obitelji sa djecom. Iz prostranog dnevnog dijela izlazi se na natkrivenu terasu na kojoj ćete uživati uz jutarnju kavicu ili lagano ljetno štivo. Sa terase se prilazi vanjskom bazenu koji raspolaže protustrujnim plivanjem kao i mlaznicama za masažu. U stražnjem dijelu kuće, na ograđenoj okućnici nalaze se tobogan, klackalica, vrtuljak te stol za stolni tenis, to će svakako priuštiti mnogo zabavnih trenutaka kako djeci tako i odraslima. Za sve one, koji i na odmoru žele ostati informirani na raspolaganju je bežični internet. 

         U obližnjem Medulinu se nalaze dodatni zabavni te sportski sadržaji, brojni barovi i restorani te za djecu pogodna pješčana plaža. U Puli pak se pružaju mogućnosti za obilazak povijesnih spomenika iz rimskog razdoblja poput znamenitog Amfiteatra, Augustovog hrama, Slavoluka Sergijevaca i drugih.

 


Oznake


COM_JOMHOLIDAY_TAB_FEATURES

Reviews Summary

chart
Currently there are no reviews.

Write a Review

Vrijednost za novac
Položaj
Sadržaji
Čistoća
Osoblje
Svima
Stariji putnici
Mladi putnici
Obitelj s malom dijecom
I accept the Terms and Conditions

Sadržaji

Kontakt Vila Magnolija

O nama

 
CroVista je portal koji se trudi predstaviti i približiti što više sadržaje koje nudi hrvatski turizam potencijalnim posjetiteljima.

Photeo stream

    Oglašavajte!

    Oglašavajte svoju turističku ponudu na našem portalu CroVista.com


    Follow as!

    gtag('config', 'UA-66295690-1');