Uvjeti korištenja

Written by Super User.Posted in Admin Ispis E-mail

Uvjeti korištenja internet stranica CroVista.com

 

 

Prihvaćanje uvjeta korištenja i oglašavanja

 - Internet stranice CroVista.com, i sve njene addon domene privatno su vlasništvo.  Korištenjem bilo koje usluge ili informacije sa ovih web stranica, prihvaćate u potpunosti navedena pravila i uvjete korištenja. Ako niste suglasni s našim pravilima i uvjetima korištenja, nemojte koristiti ove stranice.

Točnost i istinitost podataka pojedinog oglasa.

 - Za točnost podataka koje na našim stranicama objavljuju vlasnici objekata (opis, cijene, fotografije ...) isključivo su odgovorni vlasnici tih objekata. CroVista.com ne može jamčiti točnost tih podataka te ne snosi nikakvu materijalnu ni krivičnu odgovornost ukoliko informacije o smještaju ne odgovaraju stvarnom stanju.

Ograničenje odgovornosti

- Internet stranice CroVista.com se u potpunosti odriče svake odgovornosti koja na bilo koji način može nastati ili je na bilo koji način vezana za korištenje portala, i za bilo koje radnje korisnika ili posjetitelja, uporabu ili zlouporabu sadržaja portala ili web-stranica, te za bilo kakvu štetu koja može nastati korisniku, posjetitelju ili bilo kojoj trećoj strani u vezi s uporabom ili zlouporabom korištenja sadržaja portala
Vlasnik Stranice ne može biti odgovoran za bilo kakve gubitke ili štetu koju ste pretrpjeli koristeći našu stranicu.

Zaštita privatnosti

- Internet stranice CroVista.com poštuje privatnost svojih korisnika i posjetitelja portala. Svi podaci preuzeti tijekom procesa registracije te ostali podaci o korisniku neće biti dostupni trećoj strani, osim u iznimnim slučajevima kada je takva obaveza regulirana zakonom. 

 

Linkovi na stranice trećih osoba

 - CroVista.com može sadržavati linkove na stranice drugih tvrtki, organizacija ili osoba. Ti linkovi su samo za Vašu informaciju a CroVista.com ne snosi nikakvu odgovornost za točnost informacija ili sadržaj tih stranica.  Ukoliko pristupate  na bilo koju od internet stranica trećih strana koje su povezane s našim stranicam, to činite u potpunosti na vlastitu odgovornost.

Promjena uvjeta poslovanja

- Vlasnik internet stranica CroVista.com zadržava pravo promjena navedenih uvjeta oglašavanja  i drugih uvjeta poslovanja bez prethodne najave. CroVista.com  nije odgovoran za bilo kakvu štetu nastalu tim putem.